U četvrtak, 24. 12. 2020. iz tiska je izašla šesta po redu knjižica iz edicije „Ludbreške razglednice“. Ovom edicijom Knjižnica se prisjeća svojih poznatih sugrađana. Nakon „razglednice“ kojoj je bio tema hrvatski filozof prof. Vladimir Filipović, autor brojnih filozofskih djela došao je red da se ovoj plejadi pridruži i poznata ludbreška i hrvatska bacačica koplja Sara Kolak.


Njen sportski put od samih početaka pa sve do najnovijih sportskih uspjeha opisao nam je autor knjižice, sportski novinar Radio Ludbrega, g. Neven Jerbić.
Imali smo sreću da je Sara za ove blagdane kod svojih roditelja u Selniku pa je navratila do Knjižnice
Ravnatelj knjižnice Stjepan Stjepić zahvalio je Sari što je u svome, do zadnjeg trenutka obvezama ispunjenom kalendaru, našla vremena i svratila u knjižnicu. Čestitao je Sari na postignutim rezultatima koji su njeno ime, ali i ime Ludbrega, pronijeli širom svijeta. Zbog tih je rezultata postala najmlađa ludbrežanka kojoj je posvećena jedna o ludbreških razglednica. A kako je Sara tek na početku svoje bogate sportske karijere, ravnatelj ludbreške knjižnice najavio je i mogućnost drugog, puno bogatijeg izdanja knjižice „Od Ludbrega do Olimpa“.
Na kraju kratkoga susreta u knjižnici Sari su predani prigodni darovi, a ona je potom potpisala nekoliko primjeraka knjižice „Od Ludbrega do Olimpa“.
Radi epidemioloških (ne)prilika promocija nove ludbreške razglednice odgođena je za neka bolja vremena.