Zbog novonastale epidemiološke situacije obavještavamo sve sudionike da se rok za Čitateljski izazov produžuje do 23. travnja 2021. godine.

Gradska knjižnica i čitaonica „Mladen Kerstner“ Ludbreg organizira Čitateljski izazov s ciljem poticanja djece i mladih na čitanje što raznovrsnijih sadržaja te različitih tipova književnih i neknjiževnih tekstova u različitim formatima.
Čitateljski izazov namijenjen je svim učenicima osnovnih i srednji škola koji vole čitati i koji će čitanje tek zavoljeti. Čitateljski izazov obuhvaća dvadeset i pet izazova.
Za sudjelovanje u Čitateljskom izazovu potrebno se prijaviti osobno u knjižnicu ili putem e-pošte na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U knjižnicu doći osobno, posuditi jednu knjigu za svaki izazov. Po izvršenju izazova, fotografirati naslovnicu te napisati kratak osvrt na knjigu i izazov. Sve zajedno poslati e-poštom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Od svih sudionika koji će ispuniti Izazov, izvući će se glavni dobitnik u travnju 2021. godine.

Neki su zadatci malo lakši, a neki malo teži. Prihvati ih, izazovi prijatelje i krenite zajedno u čitateljsku pustolovinu!

Što čitati?
Za svaki izazov samostalno odabireš knjige koje ćeš čitati. Preporuke knjiga za čitanje možete dobiti e-poštom na zahtjev, a za savjet možeš zatražiti i pomoć knjižničara ili knjižničarke. Također, u Knjižnici će tijekom cijele godine biti izložene knjige koje odgovaraju kriterijima izazova. Ako želiš pročitati neku knjigu, a s istom Knjižnica ne raspolaže, reci knjižničarki ili knjižničaru i nabavit ćemo je za tebe.

Organizator
Gradska knjižnica i čitaonica „Mladen Kerstner“ Ludbreg
042/306 067
www.knjiznica-ludbreg.hr